continut seo copyCele scrise sau continutul unui site optimizat din punct de vedere SEO poate fi privit drept o arta, singura de care depinde in cea mai mare masura succesul viitor. Pentru ca un site, indiferent de natura lui – blog, prezentare de produse etc. – sa devina unul de succes are nevoie de cateva elemente fara de care nu ar putea sa existe. Acestea sunt un continut de calitate care sa rezoneze cu nisa pe care a fost dezvoltat acesta, investirea unei perioade de timp necesare pentru a capta atentia publicului tinta si optimizarea intregului continut avut de acesta prin tehnicile specifice.

Dar inainte de a ajunge pe prima pagina a motoarelor de cautare, cel mai indicat ar fi raspundem la o prima intrebare: „Ce inseamna un continut SEO?”

SEO este prescurtarea unei expresii care se poate traduce prin „optimizarea pentru motoarele de cautare”. Este extrem de important pentru succesul unei afaceri online sa fie adoptate astfel de proceduri. In principiu, metoda SEO implica scanarea paginilor site-ului sau blog-ului cu ajutorul unor algoritmi ai motorului de cautare, rolul ei fiind acela de a oferi date esentiale pentru indexarea continutului, fapt care, in cele din urma, va duce la generarea de trafic pe site-ul detinut si totodata a unor venituri demne de luat in calcul.

Modalitatile prin care un site sau blog va ajunge pe prima pagina a cautarilor sunt numeroase si destul de complicate pentru a fi descrise acum, insa pentru a fi siguri de reusita, apelarea la cunostintele oferite de membrii echipei scriudetoate va poate salva si propulsa mica afacere pe care tocmai ati inceput-o.

Optimizarea pentru motoarele de cautare se face fara alte dubii prin generarea unui continut de calitate. Insa acest lucru nu este posibil daca va limitati la redactarea unui singur articol. Este nevoie de multe articole pentru a putea explica si intelege modul de functionare a tot ceea ce reprezinta tehnicile SEO, in general.

Continutul optimizat din punct de vedere SEO presupune scrierea de articole pe diferite teme existente pe pagini individuale ale unui site indiferent de specificul avut si apoi aducerea acestora in centrul atentiei cititorilor prin utilizarea a diferite tehnici care implica repetarea unor cuvinte cheie, aranjarea in pagina, folosirea corecta a regulilor gramaticale, scoaterea in evidenta a anumitor parti, paragrafe, cuvinte din text, existenta unui sens in cele scrise si a unui continut unic care sa nu fie asemanator cu un altul. In functie de aceste reguli se ajunge la actualizarea algoritmului de indexare a continutului provenit din mai multe directoare sau din asa-zisele „ferme de continut”.

Dintre toate metodele prin intermediul carora un site poate ajunge cunsocut, continutul optimizat din punct de vedere SEO reprezinta calea cea mai sigura pentru atingerea scopurilor propuse. Si, pentru ca aceasta metoda sa fie una care aduce avantaje, doua aspecte sunt foarte importante: alcatuirea unor articole care sa aiba un continut redactat la standarde foarte inalte si aflarea in concordanta a acestora cu algoritmii propusi de motoarele de cautare. Asadar, fara originalitatea si cunostintele necesare in optimizarea motoarelor de cautare succesul nu poate fi atins.

Continutul va fi creat de la zero, va fi 100% unic si in concordanta cu noii algoritmi Google Panda, Pelican si Colibri.