review-uri copyReview-urile cunoscute in limba romana si sub denumirea de recenzii sunt anumite articole concepute pentru a descrie un anumit tip de produse cu scopul de a eficientiza procesul de achizitionare a acestora in cunostinta de cauza. Recenziile unor produse sunt scrise de content writeri in asa fel incat sa ofere mai multe detalii despre caracteristicile bune sau rele ale fiecarui produs. Comentariile adaugate acestor produse sunt un mod excelent de a obtine un succes garantat in cadrul unei afaceri de acest gen. Chiar daca recenziile de produse sunt destinate pentru a fi un real ajutor in achizitionarea unui lucru, orice cumparator ar trebui sa stie ca acestea nu sunt in nici un caz singurul lucru pe care ar trebui sa se bazeze viitoarea decizie.

Site-urile destinate review-lor sunt, in general, sustinute de publicitate si reprezinta un adevarat model de business care ofera marje de profit, totul depinzand de continutul transmis catre utilizator (in acest caz, modul in care este conceput articolul, comentarii si evaluari). Avand articole de calitate in componenta, site-urile de recenzii pot permite companiilor sa plateasca pentru listari mult imbunatatite, care nu afecteaza recenziile si ulterioarele evaluari acordate acelei pagini. Un site care nu are nici un fel de publicitate, dar al carui continut se refera la tot felul de produse si servicii, cu recenzii si evaluari de cele mai multe ori  ce se bazeaza pe testarea independent exhaustiva a elementelor enumerate putin mai sus, este, totusi, o intreprindere riscanta.

Intr-un mediu in care descrierea de produse a devenit absolut necesara pentru a putea prospera in cadrul unei anumite nise, conceperea unor texte care sa ofere un review cat mai profesional unui produs este un deziderat dorit de orice persoana care activeaza in domeniu. Plecand de la aceasta simpla idee scriudetoate va sta la dispozitie cu o serie de recenzii redactate la standarde inalte, intr-o scurta perioada de timp.

In general review-ile se pot face pe doua mari nise: cea a produselor si cea a serviciilor. Descrierea sau recenziile unor produse au ca scop final oferirea unei anumite pareri, idei persoanelor interesate de o posibila achizitie. A face o recenzie unui produs implica abordarea unui ton consecvent, impartial, care sa ofere intr-o lumina nepartinitoare atat aspectele pozitive cat si negative ale produsului respectiv. Chiar daca produsele ce tin de tehnologie au parte de cele mai frecvente recenzii, oferim review-uri si altor lucruri ce provin din categorii diferite. Oferind o gama cat mai larga de informatii despre acel lucru, viitorul cumparator va avea o imagine de ansamblu asupra a ceea isi doreste cu adevarat.

Recenziile acordate serviciilor reprezinta o adevarata campanie de marketing destinata obtinerii puterii intr-o concurenta acerba de cele mai multe ori.

Intr-o lume in care informatia inseamna putere, suntem constienti de faptul ca a cunoaste succesul indiferent de domeniu, acordarea unor informatii creativ-elaborate este cheia succesului. Orice posibil cumparator va aprecia un review si implicit un produs numai daca informatiile citite sunt scrise deschis si in asa fel incat sa atinga acele idei dupa care se ghideaza in procesul de cumparare.